Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Ще се развива

...
Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт. Ще се развива
Коментари Харесай

Нахлува студен въздух, ще превали и дъжд

Днес през страната ще премине леден атмосферен фронт. Ще се развива купеста, в Западна и Централна България и купесто-дъждовна облачност; там вятърът ще се ориентира от северозапад. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Има условия и за градушки. Повече слънчеви часове ще има преди обяд в Източна България, само че вечерта и там ще превали и прегърми. Максималните температури ще са от 26°-27° тук-там по високите западни полета до 33°-34° на изток, в София - към 26°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан северозападен, по високите елементи югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури: 26°-30°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР